Isler (46 db)

Kategória
Desszertek

Hozzávalók

  • 20 dkg vaj
  • 20 dkg liszt
  • 12 dkg darált dió
  • 12 dkg porcukor
  • 1 cs. van. cukor
  • 0,5 cs. sütőpor
  • 1 citrom leve
  • TÉSZTA
  • csoki ganache: 2dl tejszín
  • lekvár

Elkészítés

  1. A tészta alapanyagait egy tálban összedolgozom.
  2. Fél órát hűtőbe teszem.
  3. Sütőt előmelegítem 160 fokra.
  4. Nyújtjuk fél cm vastagra, kis kerek formával szaggatjuk.
  5. 15 percig sütjük.
  6. Ha kihűlt, lekvárral kettesével összeragasztjuk, rácsra tesszük, alá papír.
  7. Csokit a tejszínnel összeolvasztjuk.
  8. Folyékony csokit az összeragasztott tésztákra kanalazzuk.