Isler (46 db)
- Kategória
- Desszertek
Hozzávalók
- 20 dkg vaj
- 20 dkg liszt
- 12 dkg darált dió
- 12 dkg porcukor
- 1 cs. van. cukor
- 0,5 cs. sütőpor
- 1 citrom leve
- TÉSZTA
- csoki ganache: 2dl tejszín
- lekvár
Elkészítés
- A tészta alapanyagait egy tálban összedolgozom.
- Fél órát hűtőbe teszem.
- Sütőt előmelegítem 160 fokra.
- Nyújtjuk fél cm vastagra, kis kerek formával szaggatjuk.
- 15 percig sütjük.
- Ha kihűlt, lekvárral kettesével összeragasztjuk, rácsra tesszük, alá papír.
- Csokit a tejszínnel összeolvasztjuk.
- Folyékony csokit az összeragasztott tésztákra kanalazzuk.