Sajtmártás főtt tésztára (Jamie Oliver)
- Kategória
- Tészták
Hozzávalók
- 40 dkg széles metélt
- 250 ml krémsajt
- 15 dkg parmezán
- 15 dkg Gruyére (vörös cheddar)
- 1 db toj.sárga
- kakukkfű
- só, bors
- tésztalé!
- párolt brokkolival, gombával, sonkával gazdagíthatjuk!
Elkészítés
- A tésztát kifőzzük sós vízben.
- A két kemény sajtot lereszeljük, hozzákeverjük a krémsajtot és az egészet a mikróban folyósítjuk, melegítjük.
- Tojássárgát felverjük és a kakukkfűvel együtt belekeverjük a sajtkrémbe. Sóval, borssal ízesítjük. Tésztalével hígítjuk.
- A sajtkrémet a kifőtt forró tésztára öntjük. Párolt brokkolit, gombát, sonkát szórhatunk bele.