Sajtmártás főtt tésztára (Jamie Oliver)

Kategória
Tészták

Hozzávalók

  • 40 dkg széles metélt
  • 250 ml krémsajt
  • 15 dkg parmezán
  • 15 dkg Gruyére (vörös cheddar)
  • 1 db toj.sárga
  • kakukkfű
  • só, bors
  • tésztalé!
  • párolt brokkolival, gombával, sonkával gazdagíthatjuk!

Elkészítés

  1. A tésztát kifőzzük sós vízben.
  2. A két kemény sajtot lereszeljük, hozzákeverjük a krémsajtot és az egészet a mikróban folyósítjuk, melegítjük.
  3. Tojássárgát felverjük és a kakukkfűvel együtt belekeverjük a sajtkrémbe. Sóval, borssal ízesítjük. Tésztalével hígítjuk.
  4. A sajtkrémet a kifőtt forró tésztára öntjük. Párolt brokkolit, gombát, sonkát szórhatunk bele.