Csicseriborsós, spenótos egytálétel (Chili és vanília)

Kategória
Zöldségek

Hozzávalók

  • 1 db csicseriborsó konzerv (25 dkg)
  • 20 dkg friss spenót
  • 1 kockázott paradicsomkonzerv
  • 1 hagyma aprítva
  • 2 g fokhagyma aprítva
  • gyömbér
  • 2-3 ek olaj
  • őrölt kömény
  • só, bors
  • garam masala
  • cayenne bors
  • chili
  • (cukor)

Elkészítés

  1. Olajon pároljuk a kétféle hagymát, majd hozzákeverjük a chilit és más fűszereket, paradicsomkonzervet, lecsepegtetett csicseriborsó konzervet és ha kell, kevés vizet, cukrot.
  2. Spenótot is belekeverem, s annyi ideig főzöm, hogy összeessen a spenót.
  3. Rizs illik hozzá.