Maroni alagút + csokimáz / T. Rózsa

Kategória
Desszertek

Hozzávalók

  • 32 dkg piskótatekercs
  • 40-50 dkg gesztenye püré
  • 10-15 dkg porcukor
  • 2,5 dl tejszín
  • 2 dkg tejszín
  • + csokimáz / T. Rózsa

Elkészítés

  1. Tálcára piskóta fele
  2. Gesztenyepürét összekeverem a porcukorral.
  3. Zselatint 1 dl vízzel főzöm lassan. amíg folyékony lesz.
  4. Zselatint a masszához keverem.
  5. Tejszínből habot készítek és a masszához adom.
  6. Az egészet a piskótára kenem, s a tetejére fektetem a piskóta másik felét.
  7. Egy időre hűtőbe, esetleg röviden fagyasztóba állítom.
  8. Tetejére öntöm az elkészített csokimázat.