Sertésszűz zöldborsós bulgurrizottóval
- Kategória
- Húsok
Hozzávalók
- 80 dkg sertésszűz
- 2 ek. olívaolaj
- só, bors
- 2 ek. vaj
- 1 v.hagyma apróra
- 25 dkg zöldborsó
- 1 g. fokhagyma zúzva
- 2 dl tejszín
- 30 dkg bulgur
- 5 dkg reszelt parmezán
Elkészítés
- Húst szeletelem, olajon sütöm.
- Vajon megpárolom a v.hagymát, hozzáadom a zöldborsót, fokhagymát.
- Kicsit dinsztelem majd beleöntöm a tejszínt, sózom, borsozom.
- Botmixerrel pürésítem de! kissé darabos maradjon.
- Külön főzöm a bulgurt és a borsós krémhez keverem.
- Reszelt parmezánt keverem hozzá.