Málnamisu / M. Évi

Kategória
Desszertek

Hozzávalók

  • 20 db babapiskóta
  • 25-50 dkg mascarpone
  • 50 dkg málna ( eper )
  • 2 van. cukor
  • 2-4 ek. cukor
  • 2,5 dl habtejszín
  • 1 habfix

Elkészítés

  1. Gyümölcs kétharmadát leturmixolom, többi marad dísznek a tetejére
  2. Mascarpónéhoz keverek 1-2 ek. cukrot, és a 2 van.cukrot.
  3. Tejszín, cukor, habfixből habot készítek.
  4. Habot a mascarponéval keverem.
  5. Babapiskótát a gyüm.turmixba áztatom,s egy tál aljára rakosgatom.
  6. Piskótára mascarpónét, mjd mégegyszer ue.
  7. Tetejére egész gyüm.
  8. 2-3 órára hűtőbe v. 1 estére.