Málnamisu / M. Évi
- Kategória
- Desszertek
Hozzávalók
- 20 db babapiskóta
- 25-50 dkg mascarpone
- 50 dkg málna ( eper )
- 2 van. cukor
- 2-4 ek. cukor
- 2,5 dl habtejszín
- 1 habfix
Elkészítés
- Gyümölcs kétharmadát leturmixolom, többi marad dísznek a tetejére
- Mascarpónéhoz keverek 1-2 ek. cukrot, és a 2 van.cukrot.
- Tejszín, cukor, habfixből habot készítek.
- Habot a mascarponéval keverem.
- Babapiskótát a gyüm.turmixba áztatom,s egy tál aljára rakosgatom.
- Piskótára mascarpónét, mjd mégegyszer ue.
- Tetejére egész gyüm.
- 2-3 órára hűtőbe v. 1 estére.