Sertésragu tejszínes mártásban / Jack konyh. /127.

Kategória
Húsok

Hozzávalók

  • 45 dkg sertés szűzpecsenye 1,5 cm-es csíkokra vágva.
  • Liszt
  • Olaj
  • 1 v. hagyma szeletelve.
  • 3 zellerszár szeletelve
  • 4 g. fokhagyma
  • 1 ek. római kömény
  • Só, bors
  • 2,5 dl tyúkhúsleves ?
  • 1 dl tejszín

Elkészítés

  1. Sertés szeleteket lisztbe forgatom. Felesleget lerázom.
  2. Kevés olajon süssük aranybarnára a húst, néhányszor megforgatva.
  3. Tejszín kivételével mindent adjunk hozzá. Fedjük le, süssük 30 percig.
  4. Tejszínt is hozzá.
  5. Széles metélttel tálaljuk.