Tejfölös kacsamáj
- Kategória
- Húsok
Hozzávalók
- 40 dkg kacsamáj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 szelet bacon szalonna
- 2 ek. olaj
- só, bors
- 1 mk. majoranna
- 1 dl tejföl
- 2 tk liszt
- 1 cs. petrezselyem
Elkészítés
- Kacsamájat tisztítani, csíkokra vágni. Hagymát megpucolni, aprítani. Szalonna szeleteket vékony csíkokra vágni.
- Bacont olajon pirítani, majd rá a hagymát, májat. Fehéredésig sütni.
- Lisztet keverni tejföllel, fél dl vízzel. Májhoz önteni. Sózni, borsozni, majorannát bele. Az egészet összeforralni.
- Petrezselymet megmosni, aprítani, májra önteni.
- Főtt krumpli illik hozzá.