Tejfölös kacsamáj

Kategória
Húsok

Hozzávalók

  • 40 dkg kacsamáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 szelet bacon szalonna
  • 2 ek. olaj
  • só, bors
  • 1 mk. majoranna
  • 1 dl tejföl
  • 2 tk liszt
  • 1 cs. petrezselyem

Elkészítés

  1. Kacsamájat tisztítani, csíkokra vágni. Hagymát megpucolni, aprítani. Szalonna szeleteket vékony csíkokra vágni.
  2. Bacont olajon pirítani, majd rá a hagymát, májat. Fehéredésig sütni.
  3. Lisztet keverni tejföllel, fél dl vízzel. Májhoz önteni. Sózni, borsozni, majorannát bele. Az egészet összeforralni.
  4. Petrezselymet megmosni, aprítani, májra önteni.
  5. Főtt krumpli illik hozzá.