Vasi pecsenye (Marcsi)
- Kategória
- Húsok
Hozzávalók
- 12 db csirke felsőcomb
- só
- 2 kk. paprika
- 1 mk. bors
- 3 púpos ek. liszt
- 2 fej vöröshagyma
- 15 dkg füstöltsajt
- 6 g. fokhagyma
- 1.5 pohár tejföl
- 2 ek. olaj
Elkészítés
- Sütőt előmelegíteni 160 fokra.
- Paprikát, borsot, lisztet lapos edényben összekeverni.
- Húst tisztítani, sózni, fűszerezett lisztbe forgatni.
- Tálat kiolajozni, húsokat belefektetni.
- Vöröshagymát megtisztítani, felkarikázni. Sajtot szeletelni. Mindkettőt a húsokra fektetni.
- Fokhagymát megtisztítani, összezúzni, tejföllel, maradék főszeres liszttel, 2 ek. olajjal összekeverni. Egészet a hús tetejére önteni.
- Sütőben pirosra sütni.