Vasi pecsenye (Marcsi)

Kategória
Húsok

Hozzávalók

  • 12 db csirke felsőcomb
  • 2 kk. paprika
  • 1 mk. bors
  • 3 púpos ek. liszt
  • 2 fej vöröshagyma
  • 15 dkg füstöltsajt
  • 6 g. fokhagyma
  • 1.5 pohár tejföl
  • 2 ek. olaj

Elkészítés

  1. Sütőt előmelegíteni 160 fokra.
  2. Paprikát, borsot, lisztet lapos edényben összekeverni.
  3. Húst tisztítani, sózni, fűszerezett lisztbe forgatni.
  4. Tálat kiolajozni, húsokat belefektetni.
  5. Vöröshagymát megtisztítani, felkarikázni. Sajtot szeletelni. Mindkettőt a húsokra fektetni.
  6. Fokhagymát megtisztítani, összezúzni, tejföllel, maradék főszeres liszttel, 2 ek. olajjal összekeverni. Egészet a hús tetejére önteni.
  7. Sütőben pirosra sütni.